Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Neklesa О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Neklesa О. 
Analytical study of the model of capsule formation of the system "food lipids – calcium alginate" [Електронний ресурс] / О. Neklesa, Y. Yarantseva, Y. Pyvovarov, O. Grinchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6(11)__6
Наведено аналітичне дослідження моделі процесу капсулоутворення системи "харчові ліпіди - альгінат кальцію", починаючи з оцінки технічних можливостей гідравлічної екструзійної головки для капсулювання до етапу формування термодинамічно стабільної ліпідної капсули. Одержані рівняння та моделі є аналітичним описом капсулоутворення та обгрунтовують тривалість утворення капсули, концентрації реагуючих компонентів і параметри технологічного циклу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 888.63 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Neklesa О. 
A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginate-calcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product [Електронний ресурс] / О. Neklesa, Y. Yarantseva, O. Kotlyar, O. Grinchenko, Р. Pyvovarov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 29-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2(11)__6
Наведено результати дослідження впливу термотропних полісахаридів і гліцерину на структурно-механічні властивості альгінат-кальцієвих оболонок продукції капсульованої з внутрішнім жировим вмістом. Установлено, що введення пектину низькоетерифікованого, агару та гліцерину призводить до зниження модуля пружності та збільшення модуля еластичності гелевих систем на основі альгіната кальцію. Результатом цього є збільшення коефіцієнту проникності оболонок капсул, що надає можливість контролювати вологоутримувальну та вологовиділяючу здатність оболонок капсул для забезпечення заданих органолептичних показників інноваційної продукції.
Попередній перегляд:   Завантажити - 780.449 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського